11. července 2007

Festival fantazie 2007 - část druhá

Pondělí - den Haruhi

Ten den jsme vstali pozdě. Ale já a Naiseen jsme spaly jen pět hodin. Neodolaly jsme sprše a pak jsme si rovnou daly oběd. Takže dopoledne jsme zmeškali všechny přednášky.

Ale ty nejlepší byly stejně až odpoledne. Taky jsme plánovaly, že seženeme pár lidí a naučíme je taneček z Haruhi. Doma jsme ho poctivě trénovaly dlouhé hodiny. Hlavně Naiseen.
Ale čeští otaku nejspíš nejsou dost odvázaní, protože jsme sehnali jen pět lidí. Hlavně holky. Všichni kluci po chvíli utekli ^^ Ale naše holky byly hodně šikovné a učily se fakt rychle.

První přednáška, které jsme se ten den účastnily, byla o lolita módě. Těšila jsem se na ni už z domu. Mám lolita módu ráda a těšila jsem se, že se dozvím nějaké novinky. Naiseen měla cosplay, který se dal s tímto směrem zaměnit a byla velmi naštvaná, když se dozvěděla, že má vlastně žádná loli není, protože má nevhodné boty ^^ Myslím, že od té doby nemá české lolitky zrovna v lásce ^^ Ale je pravda, že přednášející byla trochu domýšlivá a místy to až přeháněla ("Opravdová lolitka musí nosit boty s uzavřenou špičkou a vždycky musí mít ponožky!" ^^) No... co se dá dělat. Po téhle přednášce byla Naiseen mírně vytočená.

Po skončení se promítal film Arashi no Yoru ni - dojemný příběh přátelství vlka a beránka.

A pak co jiného než DDR. Taky jsme chtěly jít zase na noc ven a zahrát si i deskovky, ale byly jsme tak unavené, že jsme usnuly těsně po půlnoci.

Úterý - hon na cosplayery ^^

A přišel poslední den. Během předchozích dní jsme potkali spoustu cosplayerů, takže jsme si řekli, že by byla velká škoda je nevyfotit. Vzali jsme to jako hlavní náplň dne ^^ Povedlo se nám vyfotit si L z Death note, Takumiho z Nany, Boha temnoty a stínů, nějaké Mistry Jedi a mnoho dalších.
Ale před tím se samozřejmě hrálo DDR! I když jen chvíli. Naiseen byla unavená a taky chtěla vidět Death note action movie. Bylo super. A hlavně L!! ^_~

Poslední záležitost, které jsme se účastnili, byla soutěž s názvem Milujte svého záporáka. Fanoušci měly v týmech obhajovat svého oblíbeného záporáka a donutit obecenstvo, aby mu věnovalo co nejvíc hlasů. Vyhrál to Sesshoumaru a taky Naiseenin tým ^^

No a po této soutěži jsme se rozloučili s Chotěboří a vyjeli jsme směr Hradec. Už jsem se domů docela těšila. Byla jsem z těch všech skvělých zážitků docela unavená.

Žádné komentáře: