25. dubna 2010

Co přinesl 16. týden

Další z nápadů, jak oživit blog. Každou neděli v podvečer bych chtěla uveřejnit malé shrnutí toho, co se v předchozím týdnu událo zajímavého. Bude se jednat o směs obrázků, článků nebo událostí přímo z mého života.

Loli IRC kanál
Po delším rozjímání jsem konečně založila IRC kanál pro ženy a muže se zálibou v alternativní pouliční módě inspirované viktoriánskou dobou a rokokem (čti lolitky a lordíky ^^). Není nás tam zatím mnoho, chybí pořádná reklama. Zatím si ten klid užívám, později třeba podniknu nějaké kroky k jeho proslavení.
V souvislosti s tím jsem si taky rozchodila vlastního bota. Pátrala jsem po něčem minimalistickém a jednoduchém. Potřebovala jsem v podstatě jen autoopovacího otroka a nechtělo se mi psát nic vlastního. Do oka mi padl Mozbot, který mým požadavkům vcelku vyhovuje. Jeho výhodou je i to, že je psaný v Perlu (i když např. fissie se při té představě prý zachvěl hrůzou XD ).

[en] Jak zmizet z FB a Twitteru
Máte pokrk sociálních sítí a rádi byste spáchali virtuální sebevraždu? V tomhle článku se dozvíte, jaké jsou vaše možnosti.

[en] Proč 42?
Douglas Adams konečně odhaluje pravý smysl tohoto čísla...

[en] 7 tipů, jak se lépe učit

Obrazem

jeden kočičí xkcd - přesně o tomhle musí snít Silver =^.^=

1 komentář:

devyx řekl(a)...

tak na opování na kanále nepotřebuješ ani bota, na to ti stačí miau :)