28. listopadu 2008

Nenávidím Osu!

O tom, co Osu! je, už se rozepisovala Lusi. Ta o tom ovšem píše s nadšením. Jak jste určitě pochopili z nadpisu, já už tak nadšená nejsem.
Tuto hříčku znám už dobrého půl roku, kdy jsem se o ní dočetka myslím na DDRfóru a tenkrát mě nijak zvlášť nezaujala.
No dobře, je to hudební hra, ty přece miluju, ale kliká se tam myší do rytmu na kolečka (či jiné tvary), tak hluboko jsem přece ještě neklesla, abych hrála *tohle*. A tak jsem si dál žila spokojeným životem bez Osu!
Tenkrát jsem tuto hru dokonce zatajila i svým známým. Co kdyby... Každopádně mi to stejně moc platné nebylo, protože zlý Hintzu tím nakazil Lusi a ta už se postarala o nábor ostatních závisláků. Abych nebyla v naší komunitě úplně odkecaná, tak jsem si Osu! nainstalovala taky, ale vůbec mi to nešlo a taky mě to nebavilo. Dokud jsem neobjevila Portal song -______- Ta písnička je neuvěřitelně chytlavá a v kombinaci s geniální beatmapou... no stala jsem se na ní závislá. Taky ji hraju nejčastěji. No a od toho je už krůček k tomu, abych rozšířila svoji působnost i na ostatní beatmapy.

Poslední, co mě utěšuje, je to, že ještě s ostatními nehraju multiplayer. Když už mě do toho ti závisláci namočili, tak jim aspoň kazím požitek ze hry tím, že konstatuju, že mi herní kurzor připomíná kondom (Lusi: "Neeee, to jsem nechtěla vědět! Doteď mi to přišlo roztomilé!") a samozřejmě se snažím naverbovat další závisláky. Což je druhý hlavní důvod, proč píšu tento článek. První důvod je ten, abych se s vámi podělila o svůj pocit, jak hluboko jsem klesla a chci od vás slyšet, že to se mnou tak špatný není! ^^ Přece jen... ten multiplayer ještě nehraju ^^
A nakonec pár mých oblíbených beatmap:

4 komentáře:

Lusi řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn autorem.
Lusi řekl(a)...

*úpěnlivě se snaží zapomenout na to o tom kurzoru* ><
Nevím, jestli to mám na sebe prásknout, ale obávám se, že jsem s tim dokonce přišla dřív než Hintzu ^.^'''

Lady Leia řekl(a)...

Lusi: ja prave nevim... byla jsem tehda na vikend na Morave, a kdyz jsem se vratila, tak ty a hintzu jste nemluvili o nicem jinem a nejak jsem z toho pochopila, ze on nakazil tebe :) Ale nedivila bych se, kdyby to bylo naopak ;)

ledman řekl(a)...

Óó, mám štěstí, že se mi seká, tudíž nemám šanci uhrát obtížnější kousky a závislost u mě nevznikne :)
Ale i tak bych doporučil pár kousků :) (spíš lehčích)

The Killers - Mr. Brightside
Lucky Star Cast - Kaeshite! Knee Socks
Hyadain - Battle with the Four Fiends