24. července 2007

Máte rádi Death note ? ^^

Vzhledem k mé nové posledlosti L z Death note jsem se snažila najít si nějaký pěkný nový wallpaper - s L, samozřejmě. A na deviantartu narazila jsem na tohle.

13. července 2007

Moje zkušenosti s hrami

Počítačové hry hraji až takové poslední dva roky. Nejřív jsem si zamilovala adventury. Taková Syberia, Keepsake nebo Still life neměly chybu. Pak jsem objevila kouzlo RPG. Může za to Gothic. Je to pořád jedna z mých nejoblíbenějších her. Každopádně odtud už jen krok k MMORPG. Jako jednu z prvních jsem zkoušela Ragnarok online. Na první pohled vypadala roztomile. Ale brzy mě omrzela. Bylo tam málo questů a tím, že není tolik známá, tak tam nebylo moc lidí.
Ale před nedávnem jsem objevila další MMORPG. Jmenuje se 9dragons. Zatím to je beta verze a dá se hrát zadarmo. 0dehrává se ve staré Číně a má neobvyklý systém získávání zkušeností, jejich rozdělování a taky netradiční způsob boje. Hledala jsem na netu nějaké pořádné recenze, ale žádné jsem nenašla. Každopádně, kdyby měl někdo zájem, můžete se podívat na oficiální stránky hry http://9dragons.acclaim.com/
Ale nejlepší stránkou hry je oblečení. Mají tam tolik druhů! Tolik možností! Za oblečení a doplňky tam utrácím většinu peněz. A nechci slyšet nic jako "Typická ženská"! ><

A tady ji máme - ayene - budoucí bojovnice:




11. července 2007

Festival fantazie 2007 - část druhá

Pondělí - den Haruhi

Ten den jsme vstali pozdě. Ale já a Naiseen jsme spaly jen pět hodin. Neodolaly jsme sprše a pak jsme si rovnou daly oběd. Takže dopoledne jsme zmeškali všechny přednášky.

Ale ty nejlepší byly stejně až odpoledne. Taky jsme plánovaly, že seženeme pár lidí a naučíme je taneček z Haruhi. Doma jsme ho poctivě trénovaly dlouhé hodiny. Hlavně Naiseen.
Ale čeští otaku nejspíš nejsou dost odvázaní, protože jsme sehnali jen pět lidí. Hlavně holky. Všichni kluci po chvíli utekli ^^ Ale naše holky byly hodně šikovné a učily se fakt rychle.

První přednáška, které jsme se ten den účastnily, byla o lolita módě. Těšila jsem se na ni už z domu. Mám lolita módu ráda a těšila jsem se, že se dozvím nějaké novinky. Naiseen měla cosplay, který se dal s tímto směrem zaměnit a byla velmi naštvaná, když se dozvěděla, že má vlastně žádná loli není, protože má nevhodné boty ^^ Myslím, že od té doby nemá české lolitky zrovna v lásce ^^ Ale je pravda, že přednášející byla trochu domýšlivá a místy to až přeháněla ("Opravdová lolitka musí nosit boty s uzavřenou špičkou a vždycky musí mít ponožky!" ^^) No... co se dá dělat. Po téhle přednášce byla Naiseen mírně vytočená.

Po skončení se promítal film Arashi no Yoru ni - dojemný příběh přátelství vlka a beránka.

A pak co jiného než DDR. Taky jsme chtěly jít zase na noc ven a zahrát si i deskovky, ale byly jsme tak unavené, že jsme usnuly těsně po půlnoci.

Úterý - hon na cosplayery ^^

A přišel poslední den. Během předchozích dní jsme potkali spoustu cosplayerů, takže jsme si řekli, že by byla velká škoda je nevyfotit. Vzali jsme to jako hlavní náplň dne ^^ Povedlo se nám vyfotit si L z Death note, Takumiho z Nany, Boha temnoty a stínů, nějaké Mistry Jedi a mnoho dalších.
Ale před tím se samozřejmě hrálo DDR! I když jen chvíli. Naiseen byla unavená a taky chtěla vidět Death note action movie. Bylo super. A hlavně L!! ^_~

Poslední záležitost, které jsme se účastnili, byla soutěž s názvem Milujte svého záporáka. Fanoušci měly v týmech obhajovat svého oblíbeného záporáka a donutit obecenstvo, aby mu věnovalo co nejvíc hlasů. Vyhrál to Sesshoumaru a taky Naiseenin tým ^^

No a po této soutěži jsme se rozloučili s Chotěboří a vyjeli jsme směr Hradec. Už jsem se domů docela těšila. Byla jsem z těch všech skvělých zážitků docela unavená.

10. července 2007

Pár změn

Tenhle blog je poměrně nový, jeho podoba se bude měnit. Například jeho název a popis byly dočasné. Bylo by to hloupé, kdybych měla blog bez názvu... a taky to byl povinný údaj. No prostě jsem tam napsala první věc, co mě napadla.

No a co se nestalo. Byla jsem nařčena z toho, že ze sebe dělám někoho, kým nejsem ^^ Taková blbost! Každopádně to už slyšet nechci a tak jsem udělala jisté změny. ^^

Nový popis se k mému blogu hodí víc, nemyslíte? Určitě mi napište váš názor. Však když se mi nebude líbit, tak ho smažu ^_~
Za návrhy děkuju Virtuosovi.

Festival fantazie 2007

Konečně jsem se dostala k tomu napsat nějaký ten report o Festivalu fantazie, kterého jsem se letos rozhodla poprvé účastnit. Jako každý rok se i tentokrát konal v Chotěboři a trval deset dní. Já jsem byla tři dny - od neděle do úterý. Milou společnost mi dělali Naiseen a Adam.Byla to moje první akce tohoto druhu. A jsem opravdu nadšená. Krásně jsem si odpočala a získala jsem spoustu nových zážitků. Ale začněme popořádku:

Sunday
Po příjezdu jsme se museli nahlásit u recepce. Tam jsme dostali veškeré informace o ubytování a o programu. Adam způsobil menší rozruch se svojí občankou, ale nakonec se vše vysvětlilo a mohli jsme jít omrknout pokoj, kde jsme měli bydlet s dalšími asi dvaceti lidmi.

Já s Naiseen jsme se převlékli do cosplaye. Naiseen si ušila nádhernou maidkovskou uniformu a já jsem se oblékla jako rádoby japonská školačka ^^ Měli jsme v plánu udělat z Adama Ryuuzakiho z Death note, ale úplně zazdil naše pokyny, takže z toho nic nebylo -_______-

Obě nás nejvíc zajímala anime linie. Takže jsme se nevyhnuly ani přednášce o shounen-ai (vlastně většina přednášek se nějakým způsobem týkalo s-a. Asi nějaký druh úchylky). Taky jsme se mrkly na pár dílů Kyou kara maou - nebylo to špatné. ^^
Když jsme měli všeho toho s-a dost, zašli jsme omrknout DDR. Já už jsem to znala z dřívějška, ale na hardpadu jsem nikdy netancovala. Doma mám softpad. Je to úplně o něčem jiném! Měla jsem dojem, že DDR hraju poprvé v životě. Ale rychle se to zlepšilo. A Naiseen se to taky evidentně líbilo.

Po skromné večeři jsme se zase vrátili do anime místnosti. Zrovna se promítala Negima?! - hodně vtipné, ale na můj vkus moc holek. Naiseen se chtěla dívat i dál, ale já s Adamem jsme byli unavení, takže jsme se všichni odebrali do pokoje. Naiseen však nemohla usnout, tak nás opustila a vydala se do víru nočního života ^^ Já jsem to nevzdávala a snažila jsem se usnout, ale nějak to nešlo, tak jsem ji asi po půl hodině šla hledat. Jen tak v pyžamu. Jak romantické ^^ Samozřejmě jsem ji našla v anime místnosti, kde zrovna končilo promítání. Ale v hlavním sále zrovna probíhala karaoke party, tam jsme nemohly chybět ^^ Naše vystoupení se docela líbilo, aspoň co můžu řict. Seznámily jsme se tam s takovou sympatickou skupinkou holek, se kterými jsme nakonec skončily u deskových her. Sál s deskovkami byl otevřený nonstop. Když jsme dohrály, bylo pět ráno. To už jsme problém s usnutím neměly ^^

A co se dělo další dny? To si budete muset počkat do příště... ^^

8. července 2007

Tak tady jsem ^^

Jsem na síti už spoustu let a pořád nemám svůj blog. Takže jsem se rozhodla, že si ho založím ^^
A co můžete očekávat? No nic moc zajímavého. Jen nějaké ty příběhy z mého života ^_~ A co očekávám já? No... hlavné zlepšení mého psaného projevu.
Málem jsem zapomněla. Kamarádka mi řekla, že na dnešek připadá Den Nany (díky, Naiseen). Nana je úžasný příběh o přátelství dvou dívek, jejich osudech, láskách a trápení. Dnešek je tedy den, kdy si můžete zavzpomínat na všechny blízké i vzdálené přátele a popřát jim třeba hezký den.
Tak tedy... přeji krásný den ^^